Beste aksjehandelsplattformer 2020: Nettmeglere som er verdt å investere i

50 per kontrakt for hyppige handelsmenn. Som navnet tilsier, er OptionsHouse en flott plattform for handelsmenn med fokus på opsjoner. Imidlertid vil andre tilby mange kontonivåer med varierende krav og en rekke tilleggsfordeler. Selv den beste megling på nettet betaler noe for tjenestene sine. Det er ingen standard nyheter eller forskningstjenester inkludert, så det kan hende du må lete etter en tredje deler sanntids nyhetstjeneste som Benzinga eller bruke MetaStock. Tidligere ble kontoen kritisert for ikke å tilby provisjonsfrie ETF-er. Bruk sammenligningen av oppslag, markeder og plattformfunksjoner for å bestemme hva som vil hjelpe deg med å maksimere avkastningen.

Forhåpentligvis kan du bruke denne informasjonen til å finne den rabatterte online megleren som er best for dine behov.

Realiteten er imidlertid at med mindre du er en aktiv næringsdrivende, vil kostnadene for noen få handler hvert år være små. På denne måten, hvis du oppdager at utveksling av aksjer ikke er en investeringsmetode for deg, kan du enkelt stoppe med minimale tap. Dette er de mer tradisjonelle aksjemeglerne som har fysiske kontorer. Hvordan tjene penger hjemmefra (med bilder), dette betyr at Amazon passer på hele selgerens lager. E * Trade Financial meglerfirma rangerer høyt innen forsknings- og handelsverktøy og har rimelige priser. Vi har sett ny teknologi redusere provisjoner og utgifter betydelig, nye verktøy som hjelper investorer og en hel del konkurranse om å være på toppen av pakken. Så her er det som betyr noe for oss når vi begynner å kalle våre beste meglerhus:

Beste Online Meglere For Aksjefond I September 2020

ThinkorSwim fra TD Ameritrade får vår stemme som en av de beste handelsplattformene som er tilgjengelige. Thinkorswim, TD Ameritrades kraftige handelsplattform, kan tilpasses både nybegynnere og avanserte handelsmenn. Hvis alt går veldig dårlig og for eksempel stjeler megler eiendelene dine, så har du en siste utvei, kompensasjonsfondet til landet der megleren er regulert. Hvis du er en handelsmann i høyt volum, eller en nybegynner uten mye penger å spare, gjør det Robinhood til et attraktivt alternativ til kr5 til kr7 gebyrene per handel som tilbys av konkurrenter. Alle meglere ble nøye valgt ut fra kriteriene over, noe som betyr at bare de beste av de beste er listet opp nedenfor. 005 per aksje og minimum kr1.

Du må vurdere ressursene du får for kostnadene du betaler per handel. Merrill Edge ble startet i 2020 og har hovedkontor i Charlotte, North Carolina, og er den selvstyrte handelsarmen til Bank of America. Hvordan er kundeservicen?

Best For Dagshandel (profesjonell Klientstatus)

Når du er en nybegynnerinvestor, kan den rette meglerkontoen være så mye mer enn bare en plattform for å plassere handler. Salgsteamet er imidlertid veldig påtrengende. For å åpne en Ally Invest-konto, besøk deres offisielle nettsted på www. E * Trade tilbyr for øyeblikket opptil 500 gratis handler de første 60 dagene etter åpning av kontoen din, men du må finansiere den med minst 10 000 dollar (og selvfølgelig gjelder andre begrensninger). Kort for børshandlet fond. Hvor god er kundeservicen deres? Sjekk ut vår M1 Finance-gjennomgang og registrer deg for en konto i dag. Når du tar hensyn til alle funksjonene, ressursene, handelsplattformene og teknologien (mens du også vurderer alle typer handelsmenn), er fullservicemeglerne som E * TRADE og TD Ameritrade best for det største antallet mennesker.

Jeg har også lagt til noen nyttige sammenligningstabeller for enkelhets skyld. 95 per handel og ytterligere kr25 hvis du bruker en megler til å utføre handelen. Jeg nevner dette fordi du til slutt trenger å tjene minst kr80 per måned i handelsgevinst bare for å dekke kostnadene for programvaren. Enten du er en begynnende handelsmann eller en hjemmeekspert, kan alle sette pris på verktøyene, forskningen og datasentrisk karakteren til OptionsXpress. Med en nettmegler ringer du skuddene og handler på få sekunder. Hvis du er en dagshandler som bruker en online plattform for aksjemegler, hvor du må legge inn alle handlene dine for hånd og bruke fem minutter på å fylle ut hvert skjema, vil du aldri tjene penger. Noen grenser er satt for å beskytte mot ekstrem volatilitet og markedsmanipulering.

 • En meglerkonto, inkludert mange av appene som lar deg sette opp kontoer, er investeringskontoer som lar deg investere i aksjemarkedet.
 • Er du ny på aksjehandel eller ser du hva annet er der ute?
 • Hvis ikke, kan du bli kortpresset, noe som resulterer i tvungen avvikling fra en marginoppringning.
 • Hvordan vil de tilgjengelige marginrater hos megleren påvirke handelsstørrelsene og det totale volumet?
 • Siden 2020 har Anmeldelser.

Fortropp

Den kobler heller ikke med plattformer som Quicken eller Personal Capital. SpeedTrader har integrert noen forskningsmuligheter mot ekstra kostnad, og har ikke tatt steget for å inkludere noen nyhetstjenester, så det er faktisk veldig lite å skrive hjem om på denne fronten. En øre-aksjemegler er en nettmegler som letter handel med øre-aksjer - også kalt over-the-counter-aksjer, eller OTC. Meglerkontoer gir deg tilgang til en rekke forskjellige investeringer, inkludert aksjer, obligasjoner, verdipapirfond, indeksfond og børshandlede fond. Dette gjør StockBrokers. PDT-regelen hjelper deg med å skalere tilbake. De beste investeringsappsene i 2020, her er de beste nettstedene for aksjehandel for nybegynnere:. Slik konfigurerer du din homeadvisor-side slik at den ikke suger, legg igjen en kommentar nedenfor med dine tanker, historier eller annen informasjon du mener bør dekkes i denne artikkelen. Derfor brukte vi mye tid på å balansere pris med hva hvert nettsted tilbyr. Denne arenaen for nesten konstant innovasjon skaper et miljø der alle unntatt noen få meglerfirmaer er mer enn tilstrekkelige, og de beste virkelig utmerker seg.

Se vår komplette anmeldelse av Ally Invest. Hvis vi kan fastslå at en megler ikke vil godta en konto fra ditt sted, er den merket med grått i tabellen. Tilsynelatende klarer ikke facebook og google fortsatt å motvirke falske bitcoin-annonser fra kjendiser. Nå har mer enn 11 millioner kunder sine kontoer hos TD Ameritrade. De tilbyr også et veldig lavt "provisjon per aksje" alternativ som et alternativ til faste kostnader per handel. Og selvfølgelig tilbyr det en utmerket mobilopplevelse. Hvilken avkastning får du på kontantene dine? Faktisk kan det hende at bestillingen ikke en gang kommer til markedet i det hele tatt.

Best av Bank

Og hvis du planlegger å investere langsiktig, velge en online aksjemegler med et flott API, automatisert handelsstøtte og andre kule funksjoner for en månedlig avgift, kaster du også penger ut av vinduet. Åpne en forex-konto og handel online med storbritannias nr. 1 fx-megler. Men kanskje er det noe du eldes inn i. Nesten hver megling som er registrert hos SEC, må være medlem av SIPC. Meglingen har ikke den laveste gebyret per handel på listen, og dets meglerassisterte handelsavgift er høye kr44. Hvis du ikke er det, kan du sitte igjen med ingenting. Vær imidlertid oppmerksom på at når du kjøper eller selger aksjer, kan markedsordrehandel utføre din handel over flere kjøp eller salg av blokker med aksjer, hver med en kr6. Lightspeed, "Lightspeed er en direkte tilgang, online rabattmegling som fokuserer på å betjene aktive og profesjonelle handelsmenn gjennom sine egne og tredjeparts handelsplattformer. "Å velge feil kan koste deg like mye som om du valgte megler med full service.

Som en lavprisleder som tilbyr kr4. Internasjonal, hvis du har handlet lønnsomt i en lengre periode (over et år), kan handel på heltid være et alternativ. Dette konseptet er den viktigste metodikken bak Capital One Investing. Verdt å sjekke avgiftene. Mange meglerfirmaer tilbyr 24-7 kundeservice, mens andre kan ha mer begrensede timer. Sammenlign det med tiden det tar å ringe en megler, samtale og deretter få den utført.

Med M1 kan du velge mellom profesjonelle "pies" laget av ETF-er og aksjer.

Hvem Er Topp Meglerfirma?

Se etter en plattform som ønsker å hjelpe deg med å vokse som investor. Noen nettmeglere tillater internasjonal handel, mens andre ikke gjør det. Når du regner ut provisjonskostnader, må du planlegge hva "tur-retur-prisen" vil være, noe som betyr kostnadene ved å kjøpe og selge sikkerhet. Hva er en aksjemegler? Følgende fire meglere på nettet er oppført i alfabetisk rekkefølge fordi, uten avgift for vanlige provisjoner, de fire kjemper for skillet om å være den beste megleren for lave provisjoner: Det er også en av de første som tillater automatisk handel med bitcoin og andre cryptocurrencies. 75% meglerassistansgebyr:

 • Lavprisinvesteringer som børshandlede fond (ETF) lar deg få fordelen av et stort skår av markedet uten behov for aksjeplukking.
 • 65 per opsjonskontrakt.
 • Du kan åpne en konto gratis for å teste plattformen.
 • Vi beregnet all-in-kostnadene ved å inkludere all round-turn-provisjon som ble lagt til de rådende oppslagene.
 • Ingenting kommer imidlertid gratis.
 • Noen fond er ikke provisjonsfrie, så husk å spørre først før du åpner en konto hvis du vil investere i fond.
 • Selv om det betraktes som "avansert", er brukervennligheten og E * Trade sin kundestøtte det enkelt å bruke.

HSBC Advance Checking kr350 Bonus - tilgjengelig online, landsdekkende

Det er vanskelig å slå de fleste produktene til lave avgifter. Det som er interessant med denne sammenligningen er at E * TRADE utmerker seg på flere forskjellige områder sammenlignet med TD Ameritrade, men den har også mange lignende tilbud. Du må også legge til åpningsbalansen din opp til kr2500 på et tidspunkt i løpet av året hvis du begynte med bare kr1000 på TradeKing; Ellers vil kr50 gebyr redusere avkastningen. Denne typen bestillinger er øyeblikkelig og plasseres til gjeldende markedsverdi. I disse dager er vi alle vant til å lese anmeldelser på nettet før vi går på restauranter, blir med på treningssentre eller bruker andre tjenester. De kjøpte Scottrade i 2020 for å styrke sin markedsposisjon. Ikke sjekk kontoen din for ofte. De beste investorene er i den på lang sikt. Strategier med flere ben åpnes som en enkelt handelsbillett på diagrammet.

Evnen til å reagere raskt på geopolitiske og økonomiske nyhetshendelser i sanntid er nøkkelen. 9 millioner aktive meglerkontoer og kr3. Hf markets, hvis du er ute etter forex trading strategier som fungerer, kan du starte forex-opplæringen med mitt GRATIS nybegynnerkurs. Vårt engasjement for deg er fullstendig ærlighet: Dette betyr også mindre når du først og fremst handler penny-aksjer, fordi de fleste nettmeglere ikke tilbyr detaljert informasjon om selskapene bak dem. Bitcoin Profit gjennomgang 2020, det er ikke rart at salgsvideoen nevner at Bitcoin er verdt $ 20 000, det var en høy tid på tidene og man vet aldri når eller om vi vil se den nå disse tallene igjen. Bare husk å forstå hva handelsgebyret blir, slik at du ikke har noen overraskelser (og husk å sjekke med meglerens online kunnskapsbase eller kundeservice før du plasserer en meglerassistert handel - du kan vanligvis håndtere de fleste handler på egen hånd ).

Få Opptil kr3.500 Kontantbonus Og Provisjonsfri Handler I 90 Dager

Hvorfor betyr gebyrer noe? E * TRADE tilbyr et fullservicemeglerfirma og en nettbank som gjør det enkelt å koble kontoer og overføre midler til og fra. Verdipapirfond er ofte også tilgjengelig, men utvalget vil variere fra en megler til en annen, spesielt siden noen toppmeglere også sponser sin egen portefølje av verdipapirfond. Pattern day trading - robinhood help center, for å toppe det hele, lar M1 Finance deg låne opptil 35% av den totale kontoen din for å hjelpe til med å finansiere større innkjøp. 95 Minste saldo for å åpne en konto: TD Ameritrade: Men den som krever bare 1000 dollar fungerer kanskje helt fint. Alle 10 som er oppført her har lave eller ingen kontominimum, slik at du kan komme i gang med veldig lite penger. Vi kunne ikke finne noen bevis på negative tweets eller anmeldelser, så IB har en veldig god kundetilfredshetspoeng, spesielt siden de har den desidert største twitterfølgen på 233 000 mennesker.

TradeStation mottok også priser for Best for Penny Stocks og Best for Day Trading. Enda bedre, selskapet tilbyr ubegrenset gratis aksjehandel. Daghandlere vil imidlertid trenge SureTrader Pro som koster kr49 per måned. Start trading Gå tilbake til toppen Når det gjelder volum, er Interactive Brokers teknisk den største aksjehandelplattformen på nettet i U. De fleste meglerhus tilbyr nå apper for smarttelefonen eller nettbrettet.

TradeStation er en online aksjemegler med en lang historie som kan dateres tilbake til 1982. Selv om E * TRADE kanskje ikke tilbyr de billigste handlene, er Power E * TRADE-plattformen utmerket for handel med opsjoner, og megleren tilbyr to flotte mobilapper. Og det samme er tilfelle når du velger en rabattmegler. Men hvis du åpner en TradeStation-konto nå, kan du kvalifisere deg for handel uten provisjon gjennom slutten av året. Nyt konkurransedyktige meglergebyrer og provisjoner på alle bransjer. IBKR | Market Cap:

Hvorfor velge Merrill Edge

Når du velger en nettmegler, er det to viktige tips jeg vil ha deg i tankene. Det vil appellere til begynnende investorer eller alle som foretrekker et forenklet utdanningsgrensesnitt. Videre har de ingen kjøpsminimum for aksjefondene sine, så du kan bygge en ekstrem lavkostnadsportefølje på Schwab ved å bruke populære fond som Schwab Total Stock Market Index (SWTSX). Merkedagsmeglere som bruker denne modellen tilbyr normalt enten faste eller variable spredninger: Det kan bestilles på en slik måte at de modulene som brukes mest vises før de som brukes mindre, på samme måte som å legge til ikoner til en mobil startskjerm.

Siden du uansett forsker på tilgjengelige megleralternativer, kan du vurdere å velge investeringene dine også. Alliert skinner også når det kommer til investeringsverktøy. Koble lagervisere som Trade Ideas til interaktive meglere, så skyter du på alle sylindere. Alle andre europeere kan også handle med aksjer og ETF-er.

Dine Penger

Kompensasjon kan påvirke der tilbud vises på nettstedet vårt, men våre redaksjonelle meninger påvirkes på ingen måte av kompensasjon. Hos noen meglere kan denne prosessen ta flere dager. På den annen side tilbyr E-Trade en stor meny med provisjonsfrie produkter, inkludert mer enn 250 ETF-er, som gir deg muligheter til å holde kostnadene nede. Ikke bare begrenset til bare BofA-kunder, Merrill Edges prefererte belønningsprogram er utmerket, og tilbyr kr0 aksjehandel blant andre fordeler som bonusbelønning på kredittkort og nedsatte pantelån. Se etter et digitalt grensesnitt som gjør relevant informasjon lett tilgjengelig og gir en tydelig plattform for utførelse av handel. Men de beste meglerfirmaene tilbyr pålitelighet, sikkerhet og global tilstedeværelse. Deres API er flott, prisene er helt i bunn, og handel henrettelser lynrask. Støttet av morselskapet Bank of America, leverer Merrill Edge fantastisk forskning, kundeservice, universell kontostøtte og kundebelønning.

Beste for lavprishandel: Vi har fokusert på de mer populære selskapene som konsekvent vises i bransjens priser, inkludert de fra SmartMoney og Kiplinger. Kunden for kundetilfredshet ble satt sammen med følgende metodikk. Som med meglerhonorarer, vær oppmerksom på kostnadsgraden - vanligvis en prosentandel av alle verdipapirfond eller ETF-er du kjøper på kontoen din - selv om du kjøper dem uten provisjon. Hvis du har 500 dollar å investere, er du sannsynligvis god. Det umiddelbare lokket er den tilsynelatende mangelen på handelskostnader og provisjoner. (1) En personlig brukskonto med B i A og 2) har minst 100 000 dollar gjennomsnittlig saldo over tre måneder i en kombinasjon av bankkontrollkontoer, Merrill Edge-kontoer og Merrill Lynch-kontoer. Det er bare deg og markedet!

95 (rabattert til kr4. )Dette er spesielt viktig hvis noe går galt som et datakrasj. Her er noen av de viktigste områdene du bør vurdere når du sammenligner meglere på nettet: Valutamarkedene er åpne 24 timer i døgnet, fem dager i uken, noe som betyr at investorer hele tiden kan skanne internasjonale markeder etter muligheter til å investere. Bak de smarte annonsene ligger en solid online megling for å huse investeringene dine. Jo mer verdifullt selskapet, desto mer verdifullt er det. En arkitektonisk vurdering av bitcoin: bruke systemene modelleringsspråk, jo høyere gebyr, jo mer prioritering blir det i nettverket, og desto raskere blir det behandlet. Støttede kanaler: Her er noen av de beste tradisjonelle online meglerhusene.

 • Når vi vurderte hvor enkel en plattform er å bruke, vurderte vi flere spørsmål.
 • Disse avgiftene kan belastes for tilgang til dataene som mater programvaren din.
 • Provisjonsstrukturen per aksje er på kr0.

Best for aktive tradere: LightSpeed ​​Trading

Imidlertid kan de med mindre kapital og de med tid eller tilbøyeligheten til å gå inn og ut av posisjoner selv ha det bedre med en ustyrt konto. Meglere endrer tjenester, vilkår og provisjoner regelmessig. 00 ✘ ✘ Spre kr1. Hvordan fungerer robo-rådgivere? OptionsXpress, som eies av Charles Schwab, tilbyr lave provisjoner for visse typer bransjer og er spesielt populært blant hyppige handelsmenn. Her er en god liste over internasjonale meglere til å begynne med. Videre har Interactive Brokers et flott API.

I år har Barrons gjennomgått 14 rabattmeglerfirmaer på nettet. Avgifter vil alltid spise i avkastningen, så dette er en viktig vurdering. Jeg anbefaler E * TRADE mobil for aksjehandel og Power E * TRADE Mobile for trading. Det var ikke så lenge siden kr6.

Få Gratis Ukentlig Nyhetsbrev Fullpakket Med

Du må være i stand til å handle umiddelbart hvis du bestemmer deg for å kjøpe eller korte på en aksje. Her er fire av de beste anbefalingene mine. 60 per kontrakt 4 dollar. De tilgjengelige handelsverktøyene daghandlere trenger, for eksempel avanserte ordretyper, kan for eksempel variere fra et firma til et annet. For det første har de utmerket kundeservice og kraftige forsknings- og handelsverktøy. Gratis 2020 online ultimate make money online guide for nybegynnere, Å ta onlineundersøkelser er sannsynligvis ikke den beste måten å tjene penger online. En demokonto er finansiert med simulerte penger, slik at du kan prøve meglerens plattformfunksjoner og bli kjent med å handle på markedene.

95 faste gebyrer Handelsalternativer: Dette lar deg se alle dine økonomiske kontoer på ett sted. 7 beste gratis aksjehandelsplattformer i 2020, aksjehandelplattformer er en ideell måte å dyppe tå i aksjemarkedet med minimale investeringer. Lightspeed er rettet mot dem som har større handelsvolum, da minimumssaldo for kontoåpning er kr10.000. Et annet firestjerners utvalg, TD Ameritrade, plasserte fjerde i år, ned ett sted fra 2020.

Lysestakeoppskrifter

Å ikke kunne nå noen innen meglerselskapet kan koste deg tusenvis av dollar hvis det er et problem med ordreutførelsene dine. Bank of America, som opererer en av de største bankene i USA, er et merkenavn for husholdninger som betjener over 66 millioner forbrukere og småbedrifter i 35 land (17). Hvor ellers kan du handle aksjer og opsjoner med et minimumsgebyr på bare kr1? Du trenger minst 500 dollar for å åpne en E-Trade-konto, men mange handelsmenn er enige om at volumrabattene og enkle å bruke plattformer er vel verdt det. Ikke alle er i samme båt, og noen ganger er det nødvendig å finne den laveste prismegleren.

Begynnende investorer og aktive handelsmenn som foretrekker provisjonsfri ETF-er og tilgang til forskning og data.

Andre Meglere På Nettet

E * TRADE tilbyr handelsplattformer og verktøy for enhver investeringstil. Robinhood tilbyr virkelig provisjonsfri handel. Vet også at noen meglere krever høyere minimum for å få tilgang til premium plattformer, funksjonalitet og personlig støtte. Det er mange høykvalitets online rabattmeglerfirmaer i U. Hvis du vurderer en online meglerkonto for første gang og er relativt ny i investeringsprosessen, hvem bør du åpne en konto med? En annen flott funksjon er den gratis papirhandelskontoen som er integrert i deres handelsplattform. Og nettstedet er utrolig enkelt å bruke. 16514 Charles Schwab er den tunge vektmesteren i denne aksjemegleren sammenligning med mer enn 70 milliarder markedsverdi.

Capital One Investering

Et fokus på rabatterte kostnader kan noen ganger være et rødt flagg for kvalitet, men Ally leverer virkelig med sofistikerte kalkulatorer, estimat for gevinst-tap og mer. Plattformen er også ekstremt lett for de av dere på eldre datamaskiner eller bærbare brukere. Noen eksperter, som Chief Investment Strategist Liz Ann Sonders, kan ofte sees på TV og diskutere markedet. 50 jobber hjemmefra som betaler like mye eller mye mer enn den gjennomsnittlige amerikanske lønnen. Det krever heller ikke et minimum for å åpne en konto.

Alle har ingen minimum første innskudd og ingen vedlikeholds- eller inaktivitetsgebyr. De er regulert av toppnivåregulatorer. 65 per kontrakt.

En daytrader som ønsker direkte markedsadgang og lynnedføring for å handle med aksjer og opsjoner med svært lave kostnader. Hvis du ikke er sikker, så ingen bekymringer, det er ikke verdens ende. Før du velger den første du kommer over, bør du vurdere følgende faktorer: AMTD | Market Cap: Unikt for SogoTrade blant meglerne på denne listen, er at den også tilbyr kundeservice på kinesisk. For aktive handelsmenn synes vi TD Ameritrades ThinkorSwim er mer en velprøvd favoritt.

Beste Online Megler For Alternativer

Får en VIP-konto gratis nivå II-data eller reduserte oppslag? Utover de 60 malene, kan du også lage din egen portefølje og velge investeringene dine for å målrette dine økonomiske mål og interesser. Sjekk ut Fidelitys Active Trader Pro. Jeg var praktikant hos verdipapirforetaket som til slutt ansatt meg. Hvis du investerer på lang sikt, vil du sannsynligvis komme foran indeksen fordi du ikke trenger å bekymre deg for at et dårlig valg ødelegger porteføljen din. Det er en god idé å gjennomgå handelsregistret med jevne mellomrom og følge med på hvordan avkastningen din sammenligner med kostnadene og avgiftene du betaler til meglingen du velger. Nyheter - Er en nyhetstjeneste i sanntid tilgjengelig gratis eller en tilleggsbetalt oppgradering?

Et øyeblikk blinker å ta 300-400 millisekunder. I dette tilfellet har du to valg for meg. For handel med opsjoner betaler du vanligvis kr6.

Deres lave marginrenter, lave provisjoner på handel med høyt volum, høye renter betalt til tomgangskontanter på din handelskonto, og eliteverktøy og plattform gir en unik opplevelse for riktig type investor. Basert på den erfaringen og mye research, har jeg samlet denne listen over de beste alternativene. Begge tilbyr også kommisjonsfrie ETF-er og aksjefond uten transaksjonsgebyr, som er populære blant nybegynnerinvestorer på grunn av diversifiseringen av disse produktene. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene eller tjenestene. Det er akkurat det Interactive Brokers tilbyr.

Hvordan Investere I Aksjer

Hvis du er en aktiv investor, utgjør aksjer en betydelig del av din økonomiske portefølje. Så ved å belaste ingen provisjoner på handler, vil de fire firmaene ovenfor spare deg for kr5 hver gang du handler - og jo oftere du handler, desto mer penger kan firmaer som disse spare deg. SwissquoteForex (UK) 'MetaTrader 4 er en gjennomtenkt plattform. Handelsplattformen fra Ally Invest er ikke så god som de fra Interactive Brokers, SureTrader, Charles Schwab og TD Ameritrade, men teknologien er solid og alt kan håndteres fra ett nettgrensesnitt. Årsaker til at handelskostnader kan påvirkes: Dette er avgifter megleren kan kreve måned etter måned. Denne typen børs fylles raskt, og vanligvis mot en ekstra kostnad. På toppen av dette krever SogoTrade ikke årsavgift eller inaktivitetsavgift, noe som er bra for nybegynnere som sakte dypper tærne i investeringsuniverset.