Binære opsjoner svindel i Storbritannia

Tilsynsmyndighetene i flere deler av verden er klar over denne ordensforstyrrelsen og har identifisert tre typer svindlere i finansmarkedene. For å være i jevn kommunikasjon med en personlig kontoadministrator forventes det at tradere betaler en avgift på kr3000 som kan være for restriktiv for noen. Det ble rapportert at en fransk dommer i hemmelighet besøkte Israel og forhørte opptil 15 mistenkte som ble arrestert av israelsk politi.

 • Hvis megleren bestrider kravene dine, kan du bruke dokumentene som bevis på uærligheten.
 • 6 millioner i 2020.
 • Det er vanlig at signalleverandører viser statistikk som viser hvordan de har tjent penger til folk i det siste.
 • Eller, ekte klingende automatiserte robo-samtaler ber deg om å holde deg på linjen for å snakke med en “handelsmann.
 • Noe av det verste er at de ikke gir opp i noen tilstand.
 • I stedet for å hjelpe kunder med å gjøre smarte handler, var "meglerens" sanne interesse for dem å komme med mislykkede spådommer og tape pengene sine.
 • Når du blir nektet tilgang til innskuddene dine opp til et visst antall handler, må du kjenne din posisjon godt.

Den siste jeg har kommet over er Brit-metoden. MSC har siden bekreftet at det sentrale alternativet Toronto-kontoret ikke eksisterer. Denne beretningen fra Mr Blitz er redigert sammen basert på intervjuer utført av Background Briefing.

Et eksempel på en slik svindelmegler er EZTrader (: )Hvis du har spørsmål angående betydningen eller anvendelsen av en bestemt lov eller regel, kan du rådføre deg med en advokat som er spesialisert på verdipapirett. Du kan rapportere firmaet eller svindel til oss ved å kontakte forbrukerhjelpelinjen på 0800 111 6768 eller bruke vårt rapporteringsskjema. Provinsielle regulatorer har foreslått et fullstendig forbud mot all handel med binære opsjoner inkluderer et forbud mot online annonsering for nettsteder med handel med binære opsjoner. Antall tilknyttede selskaper har også vokst fra 3000 i 2020 til 84 000 i 2020. Vær forsiktig med salgstaktikker for høyt trykk som brukes av representanter for leverandører av binære opsjoner. Plattformen tilbyr også en rekke kartverktøy som Bollinger-bånd og bevegelige gjennomsnitt som alle hjelper til med å forbedre handelsevnen. Med IQ Option er det et minimum innskudd på 10 USD/GBP/EUR.

Hvis et system er lønnsomt, er dette resultatet basert på alle handler. Det er bare to utfall: Kredittkortutstedere vil bli informert om uredelig karakter av store deler av bransjen, noe som muligens kan gi ofre mulighet til å motta tilbakeførsel eller tilbakebetaling av falske penger. Vi har allerede diskutert hvordan svindelartisten fungerer, og hva slags typer svindelartistene som er på spill i den binære handelsarenaen. Er IQ-alternativet trygt?

Binære opsjoner er en høy risiko/høy belønning investering.

Populære Videoer

Stresset med å innse hva som hadde skjedd presset Turbide over kanten. Den påfølgende måneden, sa hun, ble det vist at hennes saldo på nettkontoen hadde sunket til null. Hvis du blir tilbudt binære opsjoner, er det sannsynligvis en svindel.

De vil inkludere det første innskuddet (ikke bare bonusmidler). “Hvis du har ti forex-selskaper, har sannsynligvis seks eller syv av dem dårlig omdømme som gir de andre et dårlig navn. Når det gjøres riktig, er binære opsjoner en gamble med høy risiko som tjener penger for noen, men taper betydelige beløp for andre.

Binaryoptions-live-signaler. Enkelt sagt prøver binære handelsmenn å forutsi om verdien av slike eiendeler vil øke eller redusere i løpet av en viss tidsramme. Og noen av dem blir fremhevet nedenfor som vil hjelpe deg å velge en pålitelig meglerplattform for binære opsjoner: Hent så mange opplysninger som mulig om megleren din: Mer enn 40 personer i Singapore har tapt i overkant av 1 dollar. Ikke registrer deg på Sycamore Options, det er et svindel.

Prisingsmekanisme

På grunn av en rekke forskjellige forskrifter gir nettstedet imidlertid ikke sine tjenester til innbyggere eller innbyggere i USA, Australia, Canada, Belgia, Israel, Palestina, Japan, Sudan, Syria, Iran, Nord-Korea eller russisk Føderasjon. Ikke gå med på noe med en gang. Men hovedproblemet er at svindlere har hoppet over den økende populariteten til binære opsjoner for å svindle folk ut av pengene sine enten de vinner eller taper. Hvis du har rett, vil du få en utbetaling på mellom 65% -85% av det "investerte beløpet". Siden du må godta utbetalingen på 75%, betyr det at du må ha rett i 57% av gamblene dine, i stedet for 50%, for å oppnå jevn score. Noen nettsteder tilbyr gratis guider for handel med binære opsjoner for å komme i gang. 27 om dagen, flere eksklusiver, analyse og statister. Disse hyppige turneringene er vanligvis rundt 30 minutter og krever et lite inngangsgebyr.

Dette er mye mindre vanlig nå siden flere jurisdiksjoner har forbudt bonuser. Siden innføringen av handel har det vært mennesker som satte opp uredelige nettsteder og gir folk ut pengene sine. Det verste var da en klient sa til ham, “Jeg er på sykehus. Ikke engang Israel Securities Authority, som når stilte spørsmålet, svarte via tekstmelding, "Ettersom bransjen fremdeles er uregulert, har vi ikke det fulle bildet. "Kanskje har han rett, og passende regulering kan bare komme hvis lovhåndhevere forenes globalt i et innfall. Finn en måte å handle automatisert på. Representanter for selskapene, som var basert på kundesentre i Israel, kalte målene tilbake for å presentere seg som representanter for franske eller britiske selskaper, og tilbød dem å investere i ordninger med valutabehandling og binære opsjoner med en årlig avkastning på mellom 20% og 88%.

 • Representanten forklarte at handel med binære opsjoner var "veldig trygt" og "ikke spill."
 • Anerkjente meglere trenger ikke ringe.

Liste over megler av legit og svindel Binære opsjoner (Siste oppdatering: oktober, 2020)

Gjør deretter det samme med "Selg" -knappen. Hvem vet hva slags propaganda de oppdager der ute. Hvis en næringsdrivende ikke vet årsakene bak noen hendelser, er det meningsløst å kjøpe slike produkter. Selv de beste og mest respekterte merkevarene i verden har negative anmeldelser. Siden den gang har mer enn 10 investorer kommet med klager som omhandler binær opsjon til politiet, og det totale antall tap som er rapportert i disse nye klagene, tilsvarer omtrent 700 000 dollar. Grensesnittet gir også enkle å finne lenker til chats, handelshistorikk og kundestøtte, og i tilfelle problemer kan brukere raskt åpne en dialog med supportteamet.

Hvis du nå har problemer med å ta ut pengene dine fra en megler, kan du lese dette. De lager en lang 20-30 eller til og med 45 minutters video, der de forteller deg hvor god programvaren deres er og hvor få flekker som er igjen på hjemmesiden deres. Så ville megleren komme tilbake og hjelpe dem med å ringe noen gode, og de ville vinne igjen. Hvis selskapet du ber om disse informasjonsbitene ikke hjelper fra, er det på tide å være mistenksom. Selv om de kanskje ikke svindler folk direkte (ikke betaler ut gevinster osv.)

Næringsdrivende prøver å forutsi om prisen på den underliggende eiendelen vil ligge over eller under en spesifisert pris på et bestemt tidspunkt. Det er full åpenhet til enhver tid, og den næringsdrivende kan ta overskuddet eller tapet de ser på skjermen før utløpet. Når det er sagt, har det dukket opp noen nye utviklinger i bransjen som kan gjøre det lettere for deg å tjene til livets opphold gjennom handel med binære opsjoner. En nylig kanadisk liste er her. Vær på vakt mot statistikk som blir kastet ut. I dette tilfellet later de som vellykkede mennesker som ønsker å dele en stor hemmelighet, det er, gjett hva, et GET RICH QUICK-system.

Forfatter: Michael Allen

Når jeg forteller folk om denne jobben, er de sjokkerte. Se på nettet for å se hvem som har et godt rykte. Først trengs en registrering. Anta at du har kjøpt et produkt eller et system som sier når du skal handle, men det angir ingen underliggende årsaker. Derimot ser USA sammen med de fleste andre EU-land binære opsjoner som finansielle produkter. Vi sier ikke at hver megler i den binære arenaen er en svindelartist som ber om kredittkortdetaljer, men det er alltid bedre å være trygg enn beklager. Dette selskapet er også basert på Kypros, men deres morselskap, Win Global Markets, er børsnotert og basert i U. Noen meglere vil gi deg en liten prosentandel - 5% til 15% - tilbake, i tilfelle du taper, men de kompenserer dette ved å gi deg mindre når du vinner.

Sjekk hva kundene sier om den megleren - men vær klar over: Jeg ville leksene mine. De 25 høyest betalte jobbene i amerika, en milliardær kan være vanskelig. En enkel sluting på nettet ved å lese brukeranmeldelser og fora om megleren, bør styre deg unna svindlere. I går sa politiet her at leverandører av binære opsjoner bruker en rekke måter for å tiltrekke ofre til å handle på plattformene sine. Søk på internett etter tilgjengelige online anmeldelser om meglerhuset, spesielt på tredjeparts nettsteder og sosiale fora. Lynne sier imidlertid igjen, med selskapet sitt, hvis du motsto fristelsen til å ta bonusen, og hvis du legger inn en forespørsel, ville selskapet sende deg pengene dine. I tillegg kunne jeg snakke med representanter på telefonen. Support er UK-basert og består av live chat, e-post, telefon og faks.

Du kan finne en liste over alle meglere vi anbefaler her. For å forstå hvor bra du vil prestere, må du samle noen få opplysninger, som kontostørrelse eller investert kapital, mengde fortjeneste per handel, beløp som er utsatt for hver handel, prosentvis avkastning, gevinst/tap-forhold, største taper, største vinner, gjennomsnittlig taper, gjennomsnittlig vinner, antall handler og tidsperiode hvor strategien ble testet. Roy er ironisk nok også medlem av den spesielle arbeidsgruppen for den kanadiske verdipapiradministratoren (CSA) for å bekjempe investeringssvindel i Binary Options. Noen svindel er rett og slett komiske når de er dumme, mens andre kan være veldig godt utførte jobber som lokker deg inn med tilsynelatende ekte mennesker/systemer/anmeldelser som senere du finner er det motsatte, mens du ser på kr0-saldoen din og lurer på “ Hvor ble pengene mine! Gjør familie og venner oppmerksom på denne svindelen ved å dele den på sosiale medier ved å bruke knappene som følger med. Oppgir du handel?

Investeringssvindel

Men kan du virkelig vinne? Siden binære opsjoner er tilgjengelige i mange tidsrammer - fra minutter til måneder unna - velger du en utløpstidspunkt eller -dato som støtter analysen din. Handel med binære opsjoner er å forutsi om en aksje, en indeks, eller en vare eller et valutapar vil gå opp eller ned innen en viss tidsramme. Som mange andre har han ikke råd til juridisk representasjon. De har en solid oversikt over utvinning fra ekte krav. Markeder stiger og faller, du vil delta i begge trender. Handelsplattformen er SpotOption men minus SpotOption-betalingsnettverket. Vår påståelige tilnærming til rettssaker betyr at vi ideelt sett var i stand til å behandle saker om binære opsjoner.

Utdanning

Megler av binære opsjoner vil fortelle deg "trenden er din venn", men å kalle bevegelser på noen få sekunder eller minutter "trender" er et alvorlig misbruk av begrepet. Aksjemarked: 7 tekniske børsindikatorer for aksjer som kan hjelpe deg å investere. Representanter for selskapene, som var basert på kundesentre i Israel, kalte målene tilbake for å presentere seg som representanter for franske eller britiske selskaper, og tilbød dem å investere i ordninger med valutabehandling og binære opsjoner med en årlig avkastning på mellom 20% og 88%. “Det er flott, jeg er glad for det. Marom beskrev valutabransjen som "økonomisk terrorisme" rettet mot innbyggerne i mange land. Disse inkluderer forskjellige handelsvideoer, i tillegg til webinarer og opplæringsprogrammer. Noen er imidlertid ikke verdt noe, og selv om de virker fine, anbefaler vi dem ikke. De lager et nettsted med en video og et påmeldingsskjema.

Til og med handelsfora kan være problematiske - se nøye, og du vil ofte oppleve at forumet er en utlegger av en bestemt meglers nettsted. For mer veiledning og informasjon om forskrifter og funksjoner, kan du når som helst lese våre uavhengige anmeldelser. Hvis du vet eller mistenker at noe er svindel, og vi mangler det på svartelisten vår, vennligst gi oss beskjed så vil vi se nærmere på det! Du vil motta periodiske e-postmeldinger, og vi lover å ikke spam. Med regulerte meglinger bør det ikke ta mer enn noen få dager å ta ut penger fra kontoen din. Seriøst gutter og jenter, dette er mye penger for å svindle og svindle franskmennene!

“Jeg åpnet en konto og satte inn 3 300 kr. Slik fungerte disse svindelmeglerne som rapportert: Denne artikkelen var også i sprang. Det er andre aspekter i den binære arenaen som administreres av slike svindelartister.

 • Han konkurrerer med andre meglere.
 • Dette er en svindel, hold deg unna.

Hovednavigasjon

Hvis du ikke handler alle signalene, kan dine personlige resultater være dramatisk annerledes enn de typiske resultatene av tjenesten. Safe24Options og 24Option er IKKE det samme selskapet. Derfor satser den næringsdrivende på om prisen på utløpsdatoen vil være høyere eller lavere enn dagens pris. Stopp-tap-ordre lar deg angi maksimale tap som du vil godta. Mange ganger prøver meglere av binære opsjoner ganske enkelt å vente på den næringsdrivende, i håp om at de vil forlate utmeldingsforsøk. Prosessen innebar at besøkende ble tvunget til å bli med en bestemt megler (en annen svindeltaktikk forklart ovenfor) og gjøre et innskudd for å få tilgang til et "system". Er det en spredning av robotannonser? Da mottok politiet mer enn 30 rapporter fra investorer som tapte mer enn 1 million dollar til uregulerte binære opsjonsplattformer.

Du kan også enkelt registrere deg for IQ Option her.

Media

Førstnevnte betaler et visst kontantbeløp hvis opsjonen utløper penger, mens sistnevnte betaler verdien av den underliggende sikkerheten. Igjen er det vanskelig å få tall for hvor mange unge fransktalende som er ansatt i bransjen. I løpet av de siste to månedene har Manitobans etter sigende tapt nesten 160 000 dollar til uregistrerte, offshore binære opsjonsfirmaer. Gjør din forskning på tilbudet og selskapet.

Som for de fleste meglere, aksepteres ikke amerikanske handelsmenn. Riktig, du kjøper IKKE noe, du venter ikke på at noe skal gå opp og selge med overskudd, ikke i det hele tatt. IQOption Europe Ltd. Det enkle svaret på dette spørsmålet er svindlerne selv. Det ser ut som om det ikke går en dag uten at du hører eller leser dårlige nyheter om svindel med binære opsjoner som involverer megler av binære opsjoner. Den eksplosive veksten av binære opsjoner har gjort at det er et godt antall meglere som blir lagt til markedet hvert år. Gi dem beskjed om at den opprinnelige siktelsen var uredelig og at det aktuelle selskapet ikke returnerer kontaktforespørslene dine for best resultat.

365Trading

IQ Option vil forvente å motta kopier av identifikasjonsdokumenter som: Hvis du i det hele tatt er bekymret for en potensiell svindel, kan du kontakte oss umiddelbart. Som legitime meglerhus vil ikke pengene dine bli stjålet og du vil ikke bli bedratt. Skjul CVV-nummeret og de midterste sifrene på kortnummeret ditt. Beste bærbare datamaskin for handel og en praktisk guide til å velge den riktige. Den ene ble diskvalifisert fordi den kontrollerende aksjonæren, Aviv Talmor, hadde flyktet til Kypros for å unnslippe arrest for påståtte økonomiske ugjerninger.

FBI anslår at svindlerne stjeler 10 milliarder dollar årlig over hele verden. Denne innskuddsbevaringen er ofte en del av større vilkår assosiert med en 'bonus'. Forrige ukes raid, der nesten 500 mennesker ble arrestert i tre kontorer ved siden av, ga overskrifter over hele verden, inkludert i Israel. Høytbetalte jobber hjemmefra, Å være representant som hjemmeoppringningssentral krever en datamaskin og kan kreve spesifikk programvare eller utstyr. Hvor mange er uredelige? Dette er standard praksis og bør gjøres tilgjengelig. Robotjenester er stort sett enten svindel eller ikke anbefalt i det hele tatt. For at forretningsmodellen skal være vellykket, trenger flere kunder å tape enn å vinne. Bonuser er ikke spesifisert, men er tilgjengelige.

Hvordan Gjenkjenne En Svindel

Det er sannsynlig at når det oppstår et problem, ikke vil du kunne oppnå overskuddet ditt, er det mulig å få tilbake det første innskuddet, men det kan ta litt arbeid. Konspiratørene som mottok pengene trakk de vanligvis raskt ut av bankkontoer og sendte deretter mye av dem til enkeltpersoner i Den Dominikanske republikk. S&P 500-prisen ved utløpet avgjør om du tjener eller taper penger.

Blacklisted Binary Options Scam Brokers

Dette er de 5 israelske svindelmeglerne som er identifisert: Siden markedsførere er skarpe og dyktige, kan de enkelt navngi et produkt som et system og gi det en fullstendig struktur. Og hvis de tapte 3000 dollar de dagen før, så er det bare kløktig å tjene 500 dollar i dag og skryte av det. 70-åringens mann hadde dødd året før, og hun hadde ikke pensjon stor nok til å leve av. Andre populære taktikker sier ting som “tjente 500 dollar på en dag! Imidlertid gjør dette i seg selv ikke dette til svindel ettersom all finansiell handel er nullsumspill. Svindlerne har profesjonelle nettsteder for å hjelpe dem til å virke legitime, vanligvis med en påloggingsprosess, personlige kontodetaljer og en handelsplattform. Pape observerte at binære opsjoner også er dårlige fra et spillemessig synspunkt på grunn av den overdrevne "huskanten".

Det kan være vanskelig å identifisere forskjellen mellom de to. Forsikre deg om at du velger de små utløpstidene, da det vil hjelpe deg å ignorere faktorer som kanskje kan ha innvirkning på prisendringer på binær handel. “De ville slå av [industrien] over natten. Det er ingen juridiske rammer som er spesifikt på plass for binær handel i GCC. Her er noen nyheter som gjør rundene i det siste: Dette er teknisk sant, men det gir de næringsdrivende urimelige forventninger. Overskuddet kan spås ved å analysere markedet nøye og lese fremtidige markedsforhold mens du forstår fremtidige strategier.

Disse annonsene kan ta form av betalte undersøkelser eller artikler med fengende overskrifter, for eksempel "Hemmeligheten bak å tjene raske penger".

Marketsworld

Men som med alle internasjonale markedsplasser på nettet, er det fremdeles noen skyggefulle antrekk som vil forlate deg med mindre enn du forhandlet for. Klagene kan inngis mot meglerne direkte eller gjennom nettfora (For eksempel 24 opsjonsforum). Hvis du handler regelmessig, sørg for å åpne handelskontoer med flere meglere, slik at du kan sammenligne utbetalingene deres. I tillegg til dette, må du også kjenne til all viktig informasjon angående kursutveksling og prisendringer på forskjellige eiendeler. Mange binære opsjonsmeglere har blitt utsatt for tvilsomme operasjoner. Slike meglere manipulerer programvaren for å generere tap for de handlende. Hvis du har satt inn med kredittkort, kan dette bety å ringe kortselskapet og be om tilbakebetaling. Den binære opsjonshandleren kjøper et anrop når det er bullish på en aksje, indeks, råvare eller valutapar, eller setter på instrumentene når bearish.

De bryr seg kanskje ikke, et tegn på en lyssky megler, men når det kommer til pålitelige meglere vil de ønske å løse problemene dine for å unngå dårlig omtale. Kapitalen din kan være i faresonen. Roy fikk tilbud om en gratis utdannelsespakke og en kreditt på kr100 for å handle. Ikke fall for disse falske løftene om å tjene tusenvis av dollar over natten med 'lite kjent, hemmelig programvare' som gir deg over 90% nøyaktighet. Mange kan brukes uavhengig eller sammen for å maksimere resultatene og innsikten.

Næringsdrivende får en fast utbetaling hvis forutsigelsen deres er riktig, men mister hele investeringen hvis de tar feil. I 2020 trakk handelsmenn 1 dollar. Spesielt bruker svindleren falske e-postadresser som amf @ amf. Svindelen kommer inn når visse meglere blir grønnere og du begynner å se tilfeller som avslag på å kreditere kundekontoer eller tilbakebetale midler til kunder; identitetstyveri; og manipulering av programvare for å generere tapende handler. Vi forteller deg hva som er sant. Hvordan unngå jobb-hjemmefra jobb-svindel: 6 tips, hver gang noen leser bloggen eller artikkelen din, får du betalt. 24Option gir kundestøtte via telefon, live chat og e-post på engelsk og tretten andre språk.

Lignende Artikler:

Den enestående økningen i handel med binære opsjoner har tiltrukket seg flere nye handelsmenn i markedet. Investorer bør være klar over uredelige markedsføringsordninger som involverer binære opsjoner og tradingplattformer for binære opsjoner. Men ikke la folk fortelle deg nøyaktig hvilke handler du skal tjene, eller hvor mye penger du skal handle på. Den andre metoden er regulering. Enten det handler om meglere, signaler eller vinnende strategier for binære opsjoner, pass deg på den store og skissete verdenen til denne virksomheten.

Still deg noen spørsmål. Hva tror du? Men telefonsentralen som ble angrepet av det filippinske politiet, er bare ett av hundrevis av israelsk drevne kjelerom som opererer over hele verden i en global pest som, til den voldsomme forferdelsen og uforståelsen av internasjonale rettshåndhevelsesorganer, ikke blir sjekket av israelsk lovhåndhevelse. Den beste bitcoin-utvekslingen av 2020, i 2020 begynte bitcoin miner-tallet å bruke datamaskiner designet spesielt for gruvedrift av cryptocurrency så effektivt som mulig, kalt Application-Specific Integrated Circuits (ASIC). Når kunder senere prøver å ta ut sitt opprinnelige innskudd eller returen de har blitt lovet, avbryter angivelig handelsplattformene kundenes tilbaketrekningsforespørsler, nekter å kreditere kontoene sine eller ignorere telefonsamtaler og e-post. Endelig tilbyr denne megleren flere praktiske innskudds- og uttaksmetoder for å hjelpe deg med å handle enkelt. For å bruke et gammelt ordtak, "følg pengene". Er binære opsjoner ikke annet enn svindel?

Som sådan har IQ Option lisens fra CySec, Cyprus Securities and Exchange Commission. Her er et kodebit for å oppdage posisjonene til [Kjøp] og [Selg] -knappene på et nettsted, og automatisk klikke på dem: Sjekk ut legitimasjonsbeskrivelsen til selskapet. Så dette er noen viktige advarselstegn som bør få enhver potensiell ny handelsmann til å stoppe og stille spørsmål ved hva de får beskjed om. Online svindel er ikke noe nytt. Endelig er Banc De Binary tilknyttet legitime virksomheter, som Mattison PR-byrået.

Hvordan Fungerer Svindelen?

Svindelfirmaer kan manipulere programvare for å fordreie priser og utbetalinger - de lukker da plutselig forbrukernes handelsregnskap, og nekter å betale tilbake pengene sine. I dette eksemplet kan en investor forvente - i gjennomsnitt - å tape penger. Som en konsekvens er det ikke amerikanske meglere som er regulert, men husk at ikke alle av dem er dårlige, de er bare ikke regulerte. Disse alternativene kan omsettes når som helst, med kursen som svinger mellom en og 100, basert på den nåværende sannsynligheten for at stillingen fullfører inn eller ut av pengene. Ved å ha klare glimt av årsakene, kan folk begynne å handle på egen hånd. En hærveteran som led posttraumatisk stresslidelse etter tjenestetid i Afghanistan, sa at han falt for en svindler mens han prøvde å generere litt ekstra inntekt for familien.

Binære opsjoner kalles noen ganger “alt-eller-ingenting” -alternativer fordi du enten mottar hele utbetalingen eller ingenting i det hele tatt. «La oss huske det åttende budet: 'Du skal ikke stjele. Sikringsstrategi, har lurt litt på disse styrene ... tenkte at jeg ville dele min egen strategi som ser ut til å fungere veldig bra. Så lenge du er ivrig etter å svare på telefonen, vil de holde kontakten med deg og ringe deg så mange ganger de må for å få deg til å registrere deg avtalen med dem. Nedenfor er en liste over måter svindlere kan få deg hvis du ikke er forsiktig. Så alle meglere som lover "massive gevinster uten anstrengelse", kommer til å komme på svindelisten vår, selv om de ikke nødvendigvis gjør noe flammende.

I denne plattformen investerer du i mennesker, ikke valutaer. Vær oppmerksom på at det er gyldig for en megler å kreve identifikasjon fra handelsmenn før godkjenning av uttak, men prosessen bør ikke ta for mye tid. Vanlige spillere er bekymret for at krav om økt regulering kan få en bransje til å stenge når de forstår risikoen og ønsker å fortsette. En talsperson for FOS bekreftet at Tradorax ikke er regulert av FCA, noe som betyr at investorer ikke har bruk av ombudsmannen “hvis ting går galt”. FX Report Awards kåret IQ til den beste megleren for binære opsjoner i 2020.